Ferdinand Ice 2014

Da er vi offisielt i filmbransjen 😉

Jeg er med i arrangementskomiteen til Ferdinand Ice Festival 2014 (FIF) og der driver vi med mye rart. Det hagler med idèer og forslag og når man i tillegg er omgitt av en haug med JA-folk så blir det mye morro!

Vi bestemte oss tidlig for å lage en «teaser» eller to til FIF og dro i gang. Gunnar Sømåen Birkenfeldt på Ferdinand motor likte idèen, men mente at vi måtte jo ha en skikkelig bil da! Vips så kom det en Alfa Romeo 8C Competizione levert på Drevsjø og filmingen kunne komme i gang. Vi hadde en story klar og grovredigerte litt, men sendte alt materiale til en viss Daniel Solbakken, og dæven den karen kan å redigere!

Litt bilder ble det av bilen også, men de presenteres ved en senere anledning. Stikkord; Nattfoto, måne, stjernehimmel, sportsbil, snø. 😉

Vel, enda mer overraskende enn at en bil av slikt kaliber dukker opp på Drevsjø en vinterdag, er kanskje at The Stig også tok turen.

“Some say he naturally faces magnetic north, and all his legs are hydraulic. All we know is he’s called the Stig and he is coming to Ferdinand Ice Festival»:

Så da er det bare å dele  folkens! Vi vil ha mye folk hit til Ferdinand Ice Festival 10. – 12. januar.

Del gjerne ved å linke bloggen, eller ved å linke filmen: http://youtu.be/9XJRZIq4qlk

Jørn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s