Ferdinand Ice Festival siste dag

En fantastisk vintermorgen tok i mot den amerikanske ambassadøren, ordføreren og alle andre som kom tidlig til Vurrusjøen Iceway i dag. Ambassadøren prøvekjørte og profilerte sportsbilen Tesla, men testet også det meste av andre kjøretøy som var tilgjengelig. Tror nok han var en skikkelig bilentusiast.

Jeg ønsket å teste ut litt forskjellige fotolokasjoner rundt banen i dag, blant annet pga et stilig bilde Kåre Egil Kvilten tok, med Sølen i bakgrunnen. Så da var det bare å labbe i vei, tross en god del snø og til dels mye overvann utenfor banen.

Her en noen av bildene fra i dag:

Tesla i morgenlys (sukk). Det finnes Tesla til salgs i Norge, ligger blant annet noen på Finn.no. Til å være en sportsbil med slike prestasjoner (0-100 på 3,7) er den ganske "rimelig". Den har nok litt andre avgifter. Så en helt ny til salgs for 679 000,-
Den amerikanske ambassadøren, Barry White, tok seg tid til en fotoshoot sammen med bilen før han testet den på banen. Bilen er helt vanvittig lav så det var en bitte liten utfordring for en eldre galant herremann å stige inn og ut, men det gikk bra!
PST (politiets sikkerhetstjeneste) hang på så godt de kunne når ambassadøren var på isen. De hadde jo en potent bil, så det gikk ganske bra, helt til abassadøren satt på med Kenneth. . .
En svært fornøyd ambassadør etter prøveturen. Siden første del av innlegget handler en del om ambassadøren, kunne det kanskje være passende å lese det samtidig som man hører på Øystein Sundes ambassanova ;-): http://www.youtube.com/watch?v=QrTYshLsmjk
Denne bilen røk en drivaksling første dagen, men en ny ble sendt oppover og montert, og sjøfåren fikk kose seg en hel dag på isen. Etter farten å dømme hadde han mye han skulle ta igjen.
Råstilig Chevrolet Corvette 427 med ispigg og sidepipes. Fjellet i bakgrunnen er selvfølgelig Sølen.
Jon Rune Bratteggen i fint driv!
Audi henter seg inn ved aktiv bruk av gasspedalen, etter en litt vel bred sladd i Sølensvingen. Stilig.
Kenneth Sømåen og hans utrolig raske Subaru WRX i skikkelig fint driv.
Ooops. Hvem som var sjåfør da det gikk rett i snøfonna, vil jeg ikke røpe, for man skal ikke henge ut en ambassadør sånn helt uten videre!
Også den ene Tesla'en dro til med en skikkelig snøbose og måtte spas ut igjen. Det fine med all snøen, er at bilene gjerne kommer på banen igjen helt skadefri.
Camaro i vintersol.
En stor takk til Ferdinand motor, Vurrusjøen Iceway og alle andre som lagde en super helg for oss motor- og fotointeresserte. Takk ska dere pinadø ha!

Jeg vil også gjerne sende en liten takk til alle dere som har vært innom bloggen min i løpet av helgen (1027 i skrivende stund). Det har vært artig å være selvutnevnt ambassadør for arrangementet med en slik god respons.

Jørn.

4 kommentarer om “Ferdinand Ice Festival siste dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s