Mangel på fjell

Noen ganger når man planlegger en fototur tar det litt av. Man følger med på værmelding, nordlysvarsel, månefaser og tidspunkt for solnedgang. Så tenker man ut en lokasjon og går i to timer på ski med sekken full av fotoutstyr for å få bildet man har tenkt på, og kanskje blir hele greia spolert av at det skyer til.  Andre ganger hopper man i traktordressen, kjører 500 meter, går ut av bilen og starter å fotografere. Dette er en tur av siste type.

Grustaket til Per Joar

Det er litt flatt på Drevsjø. Som vestlending har jeg en tildragning mot høye ruvende fjell og djupe daler, men det er liksom litt tomt for det akkurat her. Fjell med litt høyde og formasjoner finner man lenger nord, lenger sør, lenger øst eller lenger vest, bare ikke her… Derfor tenkte jeg at i grustaket til Per Joar er det sikkert fint å ta litt bilder. Der er det mange små og store hauger av stein, grus og snø som kanskje kan skape litt formasjoner i bildene mine? Og så er det såpass åpent at kveldssola slipper til, så kanskje det gikk an å finne et motiv?

En av Drevsjøs mindre kjente tinder. 672 moh + ca 1,5 meter.

 

En av Drevsjøs mindre kjente tinder. 672 moh + ca 1,5 meter. Sett fra annen vinkel.

 

Moenstupet.

 

Grussanddalen

 

Drittværet kom overraskende på oss på vei ut av Grussanddalen, så da var det bare å ta ut ny kurs og vandre mot bilen (ca 34 meter) og kjøre hjem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s